Hemro Group

Global kommunikation till 4 varumärken

Företagsgruppen Hemro från Schweiz med sina märken Mahlkönig, Ditting, Anfim och HeyCafé förenar en unik expertis inom kaffemalning. Under vårt samarbete i över 12 år fick vi förbereda ett flertal internationella produktlanseringar. För närvarande hjälper till med utveckling av strategier, broschyrer, press meddelanden samt om- och utbyggnationer på hemsidorna som finns idag på många olika språk. Vi är stolta över att vi fortfarande får vara med på marknadsförarens resa!

Mahlkönig - The King of Grinders

Mahlkönig är pionjären inom kaffemalning som skapar de nya trenderna inom branschen. Kaffekvarnen från manufakturen i Hamburg kombinerar hantverksskicklighet, tysk kvalitet och innovativa teknologier.

Ditting - Swiss precision

Ditting är malningsexperten. Företagets schweiziska ingenjörerna tillverkar innovationer som producerar en perfekt kaffepulver till var och en kopp kaffe.

Anfim - Nel cuore di un buon caffè

Anfims espressokvarnen utvecklas i Milano / Italien med mycket kärlek för espressotraditionen. Det finns modeller såväl för gastronomin som för privata ”baristi”.

HeyCafé - Smart grinding

HeyCafé erbjuder kaffekvarn på bra kvalitet till den som har en lagom budget. Teamet i Kina behåller alltid både kaffearomen och effektiviteten i fokus.

Upptäck mer: