Franzi in Schweden

Inspiration och information kring utvandring
från Tyskland till Sverige

Efter jag hade flyttat från den tyska storstaden Hamburg till Sverige kände jag att jag ville hjälpa andra att ta samma steg genom att dela med mig av mina erfarenheter. Därför startade jag min egen YouTube-Kanal ”Franzi in Schweden” och fyllde den med videor som svarar på alla de viktiga frågor kring hur man får jobb, hittar boendet och hur man lär sig språket. Alla mina bästa tipps samlades även i en guide som finns tillgänglig kostnadsfritt på min hemsida.
För närvarande producera jag inga nya videor p g a brist på tid. Men jag svarar fortfarande på många fina kommentarer och meddelanden av flyttsugna tyskar som följer mig i sociala medier. Nu då jag bor i Härjedalen hoppas jag att ”eldsjälen med storstadsallergi” - jag alltså - kan få fira en comeback och visa mer av den fantastiska vardagen till fjälls…

Upptäck mer: